En bæredygtig tilgang til din forretning har aldrig været vigtigere

Du har mulighed for at træffe rigtig mange gode valg i din dagligdag. Valg som får stor indflydelse på menneskers og planetens fremtid.

Nøglen er at forstå hvor stor en betydning dine handlinger har – og begynde at handle nu.

Ingen stemme er for lille.

Vores mission er at maksimere forretningsværdien for din virksomhed gennem vores produkter og tjenester. Vi giver dig mulighed for at opbygge en mere bæredygtig forretning og sætte mennesker, proces og planet i første række.

partner-consulting-dokumenter-FN-Verdensmaal

Din erfarne partner indenfor

Byggeri og Brandrådgivning

Få styr på brandcertificering (BK2) i dit byggeprojekt

Bæredygtigt byggeri og brandsikkerhed hænger tæt sammen – få professionel sparring til at vælge en bæredygtig løsning, som samtidig sætter sikkerheden i top.

Læs mere

FN's Verdensmål / SAM360™

Få hjælp til at dokumentere jeres arbejde med FN’s Verdensmål

Dokumenter jeres arbejde med FN’s Verdensmål nemt og enkelt. SAM360™ er en cloud-løsning, der skaber overblik over jeres bæredygtige mål og sikrer, at I når hele vejen omkring bæredygtighed.

Læs mere

B Corp Certificering

Partner Consulting hjælper din virksomhed med at opnå B Corp-certificering.

Du har en værdibaseret virksomhed og ønsker en B Corp certificering. Vi hjælper dig med at navigere i certificeringsprocessen – og processen efter du har modtaget din certificering.

Læs mere

Bæredygtighed

Få hjælp til at drive en 360° bæredygtig tilgang

Ved at evaluere og måle graden af din virksomheds bæredygtige processer – små som stor – tror vi på, at du kommer endnu længere og samtidig motiverer dine medarbejdere til en fælles indsats mod en grøn omstilling.

Læs mere

Det siger kunderne

Kunder og samarbejdspartnere

    Kontakt os