slidebg1

Lige ved siden af jer når i tænker godt for jeres virksomhed

At køre organisationer mod bæredygtig forretningspraksis, sætte Planet og People foran fortjeneste

Introducing SAM360

Dokumenter jeres grønne tiltag ved at synliggøre dem
previous arrow
next arrow

En bæredygtig tilgang til vores liv og forretning har aldrig været vigtigere!

Vi har mulighed for at træffe de rigtige valg i vores daglige liv, der vil have enorm indflydelse på menneskeheden og vores planet. Nøglen er at forstå hvor stor en betydning vores aktioner har og begynde at handle nu. Ingen stemme er for lille.

Vores mission hos Partner Consulting er at maksimere forretningsværdien for vores kunder gennem vores produkter og tjenester. Samtidigt vil vi inspirerer og giver organisationer mulighed for at opbygge en bæredygtig forretning – ved at sætte mennesker, proces og planet i første række!

Vores Ydelser

Byggeri og Brandrådgivning

Vi hjælper vores kunder i forskellige aspekter af byggeprojekter fra brandcertificering i brandklasse 2 (BK2) udfra de preaccepterede løsninger i bygningsreglementet til optimering af processer og arbejdsgange til drift og vedligeholdelse af bygningsporteføljer.

Læs mere

Bæredygtighed

Vores tjenester inden for bæredygtighed understøtter og hjælper virksomheder med at drive en 360 graders bæredygtig tilgang. Med vores værktøj SAM 360, hjælper vi vores kunder med at evaluere og måle graden af de brædygtige processer. Gennem dette hjælper virksomheder med grøn omstilling.

Læs mere

IT Ydelser

Vi hjælper vores kunder med at opnå maksimal værdi i deres Agile rejse. Vores ekspertise inkluderer planlægning og udførelse af IT-programmer ved hjælp af Agile leveringsmodeller, Måling af targets, nøgletal og resultater (OKR'er), Coaching teams der kan hjælpe med at arbejde med Agile metoder.

Læs mere

SAM360

SAM360 – Sustainability Attainment Model. Vi har gjort det let at dokumentere arbejdet med FNs Verdensmål. SAM360 er en cloud løsning, der skaber overblik over virksomhedens Sustainable Development Goals. SAM360 kommer hele vejen rundt om bæredygtighed og synliggør resultaterne.

Læs mere

Voice of Customer

Partners & Clients

Ring Til Os

Byggeri og Brandsikring

+45 2248 5357

IT og Bæredygtighed

+45 5192 5357

Besøg Os

Partner Consulting ApS,
Birk Centerpark 40,
7400 Herning,
Denmark

Skriv til Os

contact@partnerconsult.dk

    Contact Us