Om os

Din partner indenfor bæredygtighed, brand og byggeri

Og når vi siger partner, så mener vi det.

Vores opgave er at skabe værdi for dig og din virksomhed – og vi går altid efter de langtidsholdbare relationer og partnerskaber.

Historien bag

Partner Consulting er stiftet af Suba og Siva i 2020.

Vi arbejder primært indenfor to hovedområder

Gennem vores arbejde med bæredygtighed og FN’s Verdensmål erfarede vi, at der ikke var et godt program til at måle, dokumentere og vedligeholde virksomhedens arbejde med verdensmålene.

Derfor gik vi selv i gang med at udvikle ét: SAM360, som vi i dag tilbyder til virksomheder og bæredygtighedskonsulenter.

Vores mission er at maksimere forretningsværdien for din virksomhed gennem vores produkter og tjenester. Vi giver dig endnu bedre mulighed for at opbygge en bæredygtig forretning og sætte mennesker, proces og planet i første række.

Din partner

Du får en samarbejdspartner, som i hele projektet fokuserer både på forretningsudvikling og dit produkt. Som med erfarne øjne kigger på din forretning og siger tingene, som de er. Ser vi noget, du kan have gavn af at ændre eller justere, foreslår vi dig at gøre det. Vi siger tingene, som det er og tror på ærlighed i hele processen.

Du får en partner, som ser på projektet som helhed og ønsker, at du lykkes. For kun når du lykkes, lykkes vi. Vi er partnere – og vi tror på, at sammen når vi længst.

suba_partner-consulting-herning-sam360

Mød Suba

Med en Master of Science in Civil Engineering and Building Management, er Suba din eksterne partner indenfor brand og byggeri.

Suba er certifcieret brandrådgiver (BK2).

Derudover har Suba et stort kendskab til bæredygtigt byggeri, virksomheders arbejde med bæredygtighed og den grønne omstilling.

 

Se hele Subas CV og connect på LinkedIn

siva_partner-consulting-herning-sam360

Mød Siva

Med en Master of Computer Application fra Universitetet i Madras, er Siva din eksterne partner indenfor bæredygtighed, grøn omstilling og IT.

Siva kan fx vejlede og guide dig i din virksomheds life cycle assesment.

Derudover er Siva idémand og lead udvikler på SAM360 – et system som gør det muligt for dig at måle, dokumentere og vedligeholde din virksomheds arbejde med FN’s 17 verdensmål.

Find hele Sivas CV og connect på LinkedIn

Certificeringer

International Federation of Global & Green Information Communication Technology (IFGICT) er verdens største ICT forbund.

IFGICT har været fremhævet af UNFCCC-CDM (United Nations Framework Convention on Climate Change – Clean Development Mechanism) som en certificeret udbyder af rådgivning, træning og implementering af effektiv teknologi i sektoren for informations- og kommunikationsteknologi.

Partner Consulting er en officiel partner af IFGICT.

Vi er derfor akkrediteret og verificerede til at udbyde træning og rådgivning i høj kvalitet og ekspertise.

partner-consulting-certification-service-provider-partner-danmark
partner-consulting-verified-traning-partner-danmark-certificering

    Kontakt os

    We are proud to be a part of the Pledge 1% community and encourage other companies to take the pledge and leverage their 𝒃𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔 𝒂𝒔 𝒂 𝒇𝒐𝒓𝒄𝒆 𝒇𝒐𝒓 𝒈𝒐𝒐𝒅.