PR

5. april 2022

Ny platform gør det nemmere at monitorere grønne indsatser

Bæredygtighedsindsatser har aldrig været mere aktuelle for landets byggevirksomheder end nu – ikke mindst som følge af blandt andet Forbrugerombudsmandens nye retningslinjer for miljømarkedsføring og regeringens grønne skattereform. Derfor har den midtjyske modulproducent ABC Pavilloner og søstervirksomheden Concept Living netop taget den digitale platform Sam360 i brug.

– Verdensmål og bæredygtighed kan være nogle fluffy størrelser at arbejde med, men når man først får det sat i system, som vi har gjort ved hjælp af den digitale platform, bliver det pludselig tydeligt, at vi faktisk gør en hel del allerede, siger Thomas K. Pedersen, DGNB- og miljøkonsulent hos ABC Pavilloner.

– Vi har udviklet et simpelt, digitalt redskab, som hjælper virksomheder med at få det fulde billede af deres bæredygtighedsindsatser, og hvordan de bedst forbedrer sig. Ved at gøre det synligt for medarbejderne skaber man desuden en fælles motivation for at arbejde videre med de grønne tiltag, forklarer Siva Balasubramanian, partner og direktør i Partner Consulting, der har udviklet Sam360.

Læs hele artiklen på bygtek.dk

1. oktober 2021

Det Grønne Konsulentnetværk

Partner Consulting ApS er blevet en del af Det Grønne Konsulentnetværk – et samarbejde mellem virksomhedskonsulenter inden for grøn omstilling.

Netværket er skabt af Bæredygtig Herning & Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande og sammen starter vi jeres bæredygtige rejse.

Læs om Det Grønne Konsulentnetværk

2. september 2021

Klimafolkemødet 2021

Partner Consulting deltog i årets store Klimafolkemøde i Middelfart, hvor vi blandt andet præsenterede vores bæredygtighedsværktøj SAM360

Det gjorde vi blandt andet i en workshop, hvor vi sammen med Skabertrang gennemgik deres bæredygtighedsrejse og startede en plan.

Vi er så glade for den positive feedback vi fik fra de fremmødte og ser frem til at hjælpe endnu flere konsulenter og virksomheder med at dokumentere, måle, overvåge deres bæredygtige rejse.

Læs mere om folkeklimamoedet.dk

17. august 2021

Herning Folkeblad: En bæredygtig karakter

Uddrag fra artiklen:

“Ideen er, at det kan være svært for en virksomhed at vurdere, om man er med i toppet af klassen, eller har langt igen på bæredygtighedområdet … ”

“Alt dette kan Partner Consultings grønne vurderingsværktøj SAM360 hjælpe med …”

Læs hele artiklen på aoh.dk

    Kontakt os