Byggeri og Brandrådgivning

Partner Consulting

– din professionelle partner indenfor byggeri og brand

  • Projektledelse og granskning af projekt – fx strategi, kick-off og evaluering
  • Brandsikkerhed – BK2 og BR18

Brandrådgivning er en naturlig del af bæredygtigt byggeri.

Når jeg gransker projektet med dig, får du et konkret bud på den optimale løsning ift. dine og din kundes behov, samt den bæredygtige dagsorden og alle gældende brandkrav.

Bæredygtigt byggeri og brandkrav er tæt forbundet. Det gælder selvfølgelig i dit valg af materiale. Men det gælder også, når du fx kigger på bygningens omgivelserne og deres optimale mulighed for både at tilgodese biodiversitet og brandveje. Det er en konstant balance mellem sikkerhed og bæredygtighed.

Bæredygtigt byggeri på dagsordenen

– verden stiller krav til bæredygtigt byggeri – og vi stiller krav til sikkerheden

Du stiller krav til byggeriet. Bådet ift. bæredygtighed og sikkerhed. Vi kan hjælpe dig.

Bæredygtigt byggeri er en disciplin, hvor du fx med SAM360 kan giver interessenter et overskueligt indblik i, hvor grønt dit byggeprojekt er inden igangsættelse og i hele byggeprocessen.

Brandsikkerhed er et krav – og vi sørger for, at alt lever op til kravene.

Har du brug for en professionel sparringspartner til at sikre brandsikkerheden i dit byggeri eller en strategi for jeres bæredygtige byggeri?

Partner Consulting er din samarbejdspartner – kontakt os til en uforpligtende snak om dine muligheder

Et eksempel fra byggebranchen:

Med et stort fokus på bæredygtighed i fx udbud og licitationer, kan du anvende SAM360 til at dokumentere hvilke af FN’s verdensmål dit byggeprojekt støtter op omkring og hvordan.

Når du har vundet licitationen og igangsætter byggeriet, kan du bruge SAM360 til løbende at dokumentere og måle dine indsatser. Og du kan videregive adgangen til SAM360 til ejerne af byggeriet, når det står færdigt. På den måde er du med til at give de bedste forudsætninger til at byggeriets grønne profil fortsat er i fokus.

Læs mere om SAM360

    Kontakt os