Bæredygtighedstjenester

Klimaforandringer er en reel bekymring, og der er ingen plan B eller planet B. Vi ser allerede konsekvenserne af klimaforandringerne, som berør både folk og vores planet. Vores ydelser kan hjælpe virksomheder med at adressere umiddelbare udfordringer for at øge værdien mens bæredygtighed integreres i virksomhedens igangværende drift.

Bæredygtighedstjenester

  • Rådgivning vedrørende overgang til bæredygtig forretning
  • IFGICT – ICT Standard © Audit
  • Bæredygtighedsaudit og afrapportering til SME’er
  • Coaching, workshop om bæredygtighed og grøn omstilling
  • Coaching og workshop om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling

SAM360 – Sustainability Attainment Model. 360 degrees.

Vi har gjort det let at dokumentere arbejdet med FNs Verdensmål. SAM360 er en cloud løsning, der skaber overblik over virksomhedens Sustainable Development Goals. SAM360 kommer hele vejen rundt om bæredygtighed og synliggør resultaterne.

International Federation of Global & Green Information Communication Technology (IFGICT) er verdens største ICT forbund. IFGICT har været fremhævet af UNFCCC-CDM (United Nations Framework Convention on Climate Change – Clean Development Mechanism) som en certificeret udbyder af rådgivning, træning og implementering af effektiv teknologi i sektoren for informations- og kommunikationsteknologi.

Partner Consulting er en officiel partner af IFGICT. Vi er derfor akkrediteret og verificerede til at udbyde træning og rådgivning i høj kvalitet og ekspertise.

    Contact Us